Millega sõidavad Škoda Laagri tiimiliikmed? 4. osa

14. november 2019

Oled Sa kunagi mõelnud, millega sõidavad inimesed, kes töötavad automargiesinduses? Kergitame saladuseloori! Seekord jutustab oma autoloo meie rõõmsameelne müügikonsultant Anu.

Pilt: erakogu

Tutvusta ennast ja räägi kuidas Sa Škoda Laagrisse jõudsid ja kui kaua siin olnud oled?

Olen Škoda Laagri müügikonsultant Anu Kaupmees ning Škoda Laagris olen töötanud kolm aastat. Pakkumise siia tööle tulla sain bossidelt – minu suhtlemisstiil jäi neile positiivselt silma.

Millega Sa praegu sõidad ja kuidas jõudsid just praeguse autoni? Mis autoga Sa enne seda sõitsid?

Sõidan praegu Škoda Karoqiga. Kuna müüsin oma eelmise auto – Škoda Octavia – ära, siis tuli kiiresti uus asemele leida. Kaugelt ei pidanud otsima. Meil oli siin väga hea demoauto, mille otsustasin endale osta, kuna tegemist on kõrgema sõidukiga ning sellel on ka automaatkast ja nelikvedu. Neid omadusi ei ole ühelgi mu varasemal autol olnud.

Enne Škodasid on mul olnud nii Saksa autosid kui ka jaapanlasi. Kuna mu isa töötab Nissanis, siis ma ei kartnud muid marke peale Saksa autode osta. Aga pean ka lisama, et Saksa kvaliteet ja disain on olnud minu meele järele.

Mis on Sind Škoda omamise juures üllatanud?

Ma armusin Škoda madalatesse kütusekulunäitajatesse pärast seda, kui ostsin endale Octavia. Alguses oli isegi tunne, et tankla võtab kaardilt liiga vähe raha. Kolmandal kuul hakkasin uskuma, et mu auto ongi ökonoomne.

Lisaks meeldivad mulle Škoda telefoni peegeldamise võimalused. See on väga mugav, et saab samaaegselt kasutada nii navi kui ka kuulata oma lemmikmuusikat.

Mis on Sinu unistuste auto?

Ma olen nagu ikka enamik Škoda fänne – kes siis Superbi ei armasta? 😊 Aga ma ei saa ei enda eelmise ega praeguse auto kohta ühtegi negatiivset sõna öelda. Võin rahuliku südamega väita, et mõlemad Škodad on senimaani mu parimad autod olnud.

***

Eelmised autolood:

Lauri lugu ehk Millega sõidavad Škoda Laagri tiimiliikmed? 3. osa
Kaisa lugu ehk Millega sõidavad Škoda Laagri tiimiliikmed? 2. osa
Argo lugu ehk Millega sõidavad Škoda Laagri tiimiliikmed? 1. osa